Alati i pribor za gradnju i renoviranje
DISTRIBUCIJA

NAŠI PROIZVODI SU DOSTUPNI U 23 ZEMLJE!

Kompanija Kaem nastavlja da širi posao u celoj Poljskoj, ali i izvan zemlje.


Zahvaljujući našim ograncima u Ukrajini, Belorusiji, Letoniji, Bugarskoj, Rumuniji, Estoniji i Srbiji, ostvarili smo značajan tržišni udeo u prodaji proizvoda za gradnju i renoviranje. Prodajemo svoje proizvode u ukupno 23 zemlje širom Evrope, dok naša svakodnevna saradnja sa inostranim partnerima dovodi do sistematskog povećavanja prodaje, kao i rasta popularnosti naših brendova i u zemlji i u drugim evropskim zemljama. Vodimo računa o tome da se naša paleta proizvoda vidi svake godine na najvećim međunarodnim sajmovima, kao što su oni u Moskvi, Kelnu i Kijevu.

Dodatna potvrda valjanosti pravaca koje smo odabrali u razvoju i visokog kvaliteta naših proizvoda ogleda se i u subvencijama koje dobijamo iz fondova EU. Prva grupa projekata odnosila se na razvoj naših izvoznih aktivnosti. Ispunili smo sve kriterijume i kvalifikovali smo se za Operativni program za inovativnu ekonomiju.

Što se tiče implementacije inovativne linije za pakovanje četki, etiketiranje i tampon štampu, zadovoljstvo nam je da najavimo da od 30. septembra 2012. Kaem u ponudi ima usluge obeležavanja proizvoda za:

  • Tampon štampu na ručkama četki
  • Pakovanje glava četki u termoskupljajuću foliju
  • Etiketiranje četki etiketama po meri

Sada imamo automatsku liniju za pakovanje glava četki, kao i za etiketiranje i tampon štampu ručki četki, što u kombinaciji obezbeđuje potpuno automatizovan proces. Osim toga, ova linija je karakteristična i po visokokvalitetnim i estetski privlačnim etiketama, na kojima se nalazi i EAN kod klijenta, sa velikom otpornošću na abraziju i UV zrake zahvaljujući primeni tehnologije prenosa toplote.
Ove KAEM usluge karakteriše brza obrada narudžbina za autentično obeležavanje četki.

Druga kategorija ticala se pitanja u vezi sa uvođenjem savremenih tehnologija za implementaciju savremenih IT rešenja. Evropska unija je prihvatila našu prijavu za finansiranje u okviru Sektorskog operativnog programa. Projekat se odnosio na povećanje konkurentnosti KAEM brenda putem implementacije savremene IT infrastrukture. Takođe smo dobili dodatnu podršku u okviru Phare projekta – Programa podrške regionalnim malim i srednjim preduzećima, Program informacionih tehnologija za preduzeća.


Oduševljeni smo činjenicom da kvalitet naših proizvoda ne cene samo poljski stručnjaci, već i oni koji rade u građevinarstvu i renoviranju širom Evrope. Zbog toga osećamo odgovornost da održavamo kontinuirano poboljšavanje kvaliteta svojih proizvoda, posebno uz primenu najnovijih proizvodnih tehnologija. Testovi i studije koje sprovodimo imaju za cilj kreiranje proizvoda koji su optimizovani u smislu potreba i zahteva kupca.

Zemlje podržane predstavništvom u Srbiji:
  • Crna Gora
  • Bosna i Hercegovina
  • Makedonija

HARDEX D.O.O.
Viline Vode 6
11000 Beograd

Podrška
tel: +381 11 339 2309
fax: +381 11 339 2371


office@hardex.rs
www.hardex.rs